mdr-fkn asm.

snart börjar skolan och då kommer jag behöva saker.
typ, en blyertspenna & stuff. men jag lär ju aldrig få tag i någon så jag kommer bli underkänd och få hoppa ner till klass 2 igen och börja om samtidigt som mina föräldrar inte vill prata med deras inkompetenta son eller ge honom tak över huvudet och så slängs jag ut på gatan, troligtvis i alingsås, där jag får vandra omkring ensam och frusen och antagligen naken efter att jag sålde mina kläder till en långhårig rik kille på vattenskidor som dessutom får mitt namn och allt annat och tar över mitt liv som kim. sedan dör jag av sniffning av något som skulle ha varit lim fast billigare och mer dödligt.

så om det är nån som har en blyertspenna, låna gärna ut den till mig då.

någon vacker dag i veckan skall jag nog försöka hinna med att lägga ut pengar på en hårddisk så att min nu 6-månader stendöda dator skall vakna till liv igen. men det lär ju inte funka ändå, bara för att det är jag.
det blåser ganska stenhårt utomhus och jag undrar helt ärligt om jag kommer se ett får flyga förbi mitt fönster snart.
och vårat kylskåp luktar konstigt, jag tror att något har dött där inne, troligen en av våra 300 kaniner.

jag fyllde år lite grann i förrgår och då var min broder & mina moderföräldrar här. vi tjockade på oss med tårta och sedan grymt mycket mat. men "man skall fan inte frysa."

idag kikar min underbara flickvän in efter att han spenderat helgen på liseberg och gamla ullevi där det har kikats fotboll av högsta svensk grad. jag hoppas att hon sover över här och håller mig varm under natten för annars lär jag ju dö av kyla från mitt iskalla rum vars fönster har stått uppe hela dagen.

jag har skrivit typ 13 sidor på min bok förresten! den är inte bra alls men jag kan ju låtsas om att jag själv gillar den iallafall.

nu ska jag gå upp för trappan och se  om vi har någon färsk frukt som går att äta.
hoppas inte att hunden kopulerar med en av våra stolar igen. jag klarar inte av ännu en sådan vulgär syn.

fred mofo's. <3




RSS 2.0